Τηλ.: 210.8992980
Διεύθυνση: Ηρακλείου 1, Βάρη
Follow Us:


Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Mastermind Language School προσφέρουμε ολοκληρωμένη και συστηματική προετοιμασία για την εκμάθηση της ιαπωνικής γλώσσας και του ιαπωνικού πολιτισμού. Αρχικά, ο χαρακτήρας των μαθημάτων ιαπωνικών εστιάζεται στον προφορικό λόγο και στη συνέχεια στον πιο απαιτητικό γραπτό λόγο. Σε κάθε βήμα της εκμάθησης οι σπουδαστές μας έχουν δίπλα τους έμπειρες καθηγήτριες  που μιλούν άπταιστα Αγγλικά και Ελληνικά! Εδώ, θα ανακαλύψετε πώς μια γλώσσα που μοιάζει απαιτητική και ενίοτε απελπιστικά ασαφής μπορεί να μετατραπεί σε ένα γοητευτικό ταξίδι στη λογική ενός άλλου κόσμου.

H δοκιμασμένη μεθοδολογία  του Mastermind Language School σας προετοιμάζει με μοναδικό στόχο τη σωστή εκμάθηση της ιαπωνικής γλώσσας και την εγγυημένη επιτυχία σας στις εξετάσεις των ακόλουθων πτυχίων:

(Σημείωση: Τα πτυχία στην ιαπωνική γλώσσα λειτουργούν αντίστροφα. Το πρώτο (ευκολότερο) πτυχίο είναι το N5 ενώ το τελευταίο (δυσκολότερο) πτυχίο είναι το N1.)

 • N5  Αρχαρίων (πρώην επίπεδο 4 – Γιόνκιού)

 

Το πτυχίο αυτό απαιτεί την κατοχή των πολύ βασικών στοιχείων της γραμματικής, την ικανότητα γραφής με Hiragana, Katakana (συλλαβικές γραφές) και περίπου 100 Kanji (ιδεογράμματα). Επιπλέον, απαιτείται η γνώση περίπου 800 λέξεων, η συμμετοχή σε απλές συνομιλίες, καθώς και η ικανότητα γραφής και ανάγνωσης μικρών και απλών προτάσεων.

 • Ν4  Μέσων – (πρώην επίπεδο 3 – Σανκιού)

 

Το πτυχίο αυτό απαιτεί την κατοχή βασικών στοιχείων της γραμματικής, την γνώση περίπου 300  Kanji (ιδεογράμματα) και περίπου 1500 λέξεων. Επιπλέον, απαιτείται η συμμετοχή σε καθημερινές συζητήσεις και η ικανότητα γραφής και ανάγνωσης απλών κειμένων και προτάσεων.

Ν3– Μέσων 2 (νέο επίπεδο)

Το νέο αυτό πτυχίο έρχεται να καλύψει το μεγάλο χάσμα στο εύρος γνώσεων μεταξύ επιπέδου 3 και επιπέδου 2. Απαιτεί την κατοχή πιο σύνθετων στοιχείων της γραμματικής, την γνώση περίπου 650Kanji (ιδεογράμματα) και περίπου 4000 λέξεων. Επιπλέον, απαιτείται η συμμετοχή σε συζητήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος και η ικανότητα γραφής και ανάγνωσης πιο σύθετων κειμένων και προτάσεων.

N2 Προχωρημένων Α’  – (πρώην επίπεδο 2 – Νικιού)

Το πτυχίο αυτό απαιτεί την κατοχή σχετικά υψηλού επιπέδου γραμματικής, τη γνώση περίπου 1000 Kanji (ιδεογράμματα) και περίπου 6000 λέξεων. Ο κάτοχος του θα είναι σε θέση να συζητά, να γράφει και να διαβάζει για θέματα γενικής φύσεως.

N1 Προχωρημένων Β’  (πρώην επίπεδο 1 – Ικκιού)

Το πτυχίο αυτό απαιτεί την κατοχή υψηλού επιπέδου γραμματικής, τη γνώση περίπου 2000  Kanji (ιδεογράμματα) και περίπου 10000 λέξεων. Ο κάτοχος του χειρίζεται τόσο καλά την γλώσσα που θα μπορεί να διαβιώσει στην Ιαπωνική κοινωνία.

 

Τι χρειάζομαι για την συμμετοχή στις εξετάσεις;

Για την συμετοχή στις εξετάσεις θα χρειαστείτε:

1. Μία αίτηση την οποία συμπληρώνετε επί τόπου

2. Δύο φωτογραφίες μεγέθους 3Χ3 εκ. 

 • 3. Φωτοτυπία της ταυτότητας
 • 4. Εξέταστρα

Που και πότε διεξάγονται οι εξετάσεις για την Ιαπωνική γλώσσα; Πόσο κοστίζουν τα εξέταστρα;

Τα εξέταστρα για όλα τα επίπεδα είναι 55,00€ και εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού γνώσης της ιαπωνικής γλώσσας διεξάγονται μία φορά τον χρόνο την πρώτη Κυριακή του Δεκέμβρίου, στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 • Διεύθυνση: Ηρακλείου 1
  Βάρη Αττικής, 16672
 • Τηλ.: 210.8992980, 210.8995184
 • Email: support@mlsvari.gr
 • Δευτέρα - Παρασκευή: 12:00 - 22:00
  Σάββατο: 10:00 - 14:00
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Copyright © MLS Βάρη - All rights reserved. | Developed by Hyper Center