Τηλ.: 210.8992980
Διεύθυνση: Ηρακλείου 1, Βάρη
Follow Us:


Υπάρχουν τρία πιστοποιητικά γλωσσομάθειας για την Κινεζική Γλώσσα (παγκοσμίως):

HSK βασικό επίπεδο

HSK μεσαίο επίπεδο

HSK προχωρημένο επίπεδο (Chinese Proficiency Test)

Πιο αναλυτικά: 

HSK -  βασικό επίπεδο

Ο σπουδαστής αποκτά μια πρώτη εξοικείωση με την Κινέζικη γλώσσα και κουλτούρα. Στόχος στο επίπεδο αυτό είναι να μπορεί ο σπουδαστής να κατανοεί και να συμμετέχει σε απλές καθημερινές συζητήσεις (γραπτό και προφορικό λόγο), να απευθύνει απλούς χαιρετισμούς, να κάνει συστάσεις, να ανταποκρίνεται σε απλές τηλεφωνικές συνομιλίες, να ρωτά και να δίνει κατευθύνσεις.

HSK μεσαίο επίπεδο

Το πιστοποιητικό αυτό αποδεικνύει ότι ο σπουδαστής είναι σε θέση να δίνει πληροφορίες και προσωπικές απόψεις σε διάφορα θέματα. Πρέπει να έχει αποκτήσει ευχέρεια στον προφορικό του λόγου για να μπορεί να επικοινωνεί σε πιο σύνθετες καταστάσεις της καθημερινότητας , όπως συναλλαγές με υπηρεσίες, χρήση μέσων μεταφοράς, συνομιλίες σε ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια κ.α. Τέλος, θα πρέπει να έχει την ικανότητα να συντάσσει σύντομα απλά κείμενα.

HSK προχωρημένο επίπεδο (Chinese Proficiency Test)

Στο τρίτο αυτό επίπεδο επιτυγχάνεται ο εμπλουτισμός του λεξιλογίου,  βελτίωση της προφοράς και η εκμάθηση των πιο σύνθετων γραμματικών και συντακτικών φαινομένων. Ο σπουδαστής θα είναι ικανός να κατανοεί αλλά και να επικοινωνεί για τα πιο σύνθετα θέματα όπως αυτά που αφορούν την υγεία, την εύρεση εργασίας, την κατανόηση ειδήσεων (προφορικών εντύπων) και όχι μόνο. Επίσης, θα είναι σε θέση να εκφράζει την προσωπική του άποψη για μια ποικιλία θεμάτων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Διεύθυνση: Ηρακλείου 1
    Βάρη Αττικής, 16672
  • Τηλ.: 210.8992980, 210.8995184
  • Email: support@mlsvari.gr
  • Δευτέρα - Παρασκευή: 12:00 - 22:00
    Σάββατο: 10:00 - 14:00
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Copyright © MLS Βάρη - All rights reserved. | Developed by Hyper Center