Τηλ.: 210.8992980
Διεύθυνση: Ηρακλείου 1, Βάρη
Follow Us:


Υπάρχουν έξι πιστοποιητικά γλωσσομάθειας της τούρκικης γλώσσας. Αντιστοιχούν στα επίπεδα του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Πλαισίου και χορηγούνται από το πανεπιστήμιο της Άγκυρας TOMER.

Temel 1

To δίπλωμα Temel 1 πιστοποιεί ότι ο κάτοχος του γνωρίζει τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας της τουρκικής γλώσσας και αντιστοιχεί στο επίπεδο Α1 του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Πλαισίου. Συνήθως απαιτούνται 4 μήνες για να φτάσει κάποιος σε αυτό το επίπεδο και πρέπει να έχει δώσει εξετάσεις για τα 2 επί μέρους certificates. Το κάθε Certificates  αντιστοιχεί σε 4 ενότητες από την μέθοδο της Τουρκικής που χρησιμοποιείται.

Temel 2

Το δίπλωμα Temel 2 είναι το δεύτερο στάδιο του αρχικού επιπέδου των Τούρκικων και αντιστοιχεί στο επίπεδο Α2 του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Πλαισίου. Συνήθως απαιτούνται 8 μήνες για να φτάσει κάποιος σε αυτό το επίπεδο και πρέπει να έχει δώσει για τα 4 certificates. Το κάθε Certificate αντιστοιχεί σε 4 ενότητες από την μέθοδο της Τουρκικής που χρησιμοποιείται.

Orta 1

Το δίπλωμα Orta 1  πιστοποιεί ότι ο κάτοχος του γνωρίζει αρκετά καλά να χρησιμοποιεί την τουρκική γλώσσα και αντιστοιχεί στο επίπεδο B1 του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Πλαισίου. Συνήθως απαιτείται 1 χρόνος για να φτάσει κάποιος σε αυτό το επίπεδο και πρέπει να έχει δώσει για τα 6 certificates. Το κάθε Certificate αντιστοιχεί σε 4 ενότητες από την μέθοδο της Τουρκικής που χρησιμοποιείται.

Orta 2

Το δίπλωμα Orta 2 είναι το δεύτερο στάδιο του μεσαίου επιπέδου των Τουρκικών και αντιστοιχεί στο επίπεδο Β2 του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Πλαισίου. Απαιτούνται 1 χρόνος και 4 μήνες για να φτάσει κάποιος σε αυτό. Ο υποψήφιος πρέπει να έχει δώσει για τα 8 certificates, καθ' ένα από τα οποία αντιστοιχεί σε 4 ενότητες από την μέθοδο της Τουρκικής που χρησιμοποιείται.

Yuksek 1

Το δίπλωμα Yuksek 1 πιστοποιεί ότι ο κάτοχος του είναι πολύ καλός γνώστης της τουρκικής γλώσσας και αντιστοιχεί στο επίπεδο C1 του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Πλαισίου. Πρόκειται για το υψηλότερο επίπεδο των Τουρκικών και απαιτούνται 1 χρόνος και 8 μήνες για να φτάσει κάποιος σε αυτό. Ο υποψήφιος πρέπει να έχει δώσει για τα 10 certificates, καθ' ένα από αυτά αντιστοιχεί σε 4 ενότητες από την μέθοδο της Τουρκικής που χρησιμοποιείται.

Yuksek 2

Το δίπλωμα Yuksek 2 είναι το δεύτερο στάδιο του υψηλού επιπέδου των Τουρκικών. Αντιστοιχεί στο επίπεδο C2 του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Πλαισίου, απαιτούνται 6 τετράμηνα για να φτάσει κάποιος σε αυτό και ο υποψήφιος  πρέπει να έχει δώσει το  Diploma. Το Yuksek 2 είναι το υψηλότερο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της Τουρκικής γλώσσας. Ο κάτοχος του μπορεί να μιλά, να γράφει και να καταλαβαίνει Τουρκικά με πολύ μεγάλη άνεση και ευχέρεια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Διεύθυνση: Ηρακλείου 1
    Βάρη Αττικής, 16672
  • Τηλ.: 210.8992980, 210.8995184
  • Email: support@mlsvari.gr
  • Δευτέρα - Παρασκευή: 12:00 - 22:00
    Σάββατο: 10:00 - 14:00
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Copyright © MLS Βάρη - All rights reserved. | Developed by Hyper Center