Τηλ.: 210.8992980
Διεύθυνση: Ηρακλείου 1, Βάρη
Follow Us:


Τα κινέζικα δεν απευθύνονται μόνο σε ενήλικες αλλά και σε παιδιά και εφήβους. Για τον λόγο αυτό είναι διαμορφωμένα και τα αντίστοιχα επίπεδα HSK για ενήλικες και YCT για παιδιά και εφήβους. 

Γιατί να επιλέξω το MLS?

Στο Mastermind Language School τα τμήματα είναι ολιγομελη και ομοιογενη (4-9 ατομων) για ποιοτικότερη εκπαίδευση. Με τους διαδραστικούς πίναλες (Interactive Boards) σε ολες της αιθουσες, ο σπουδαστης συμμετεχει ενεργα στο μαθημα στο οποιο γινεται ταυτοχρονη χρηση ψηφιακων μεσων. Ο μαθητής μπορεί να παρακολουθήσει εκπαιδευτικά βίντεο σχερικά την κουλτούρα της χώρας, να διαβάσει πληροφορίες σχετικά με την ιστορία της και να ακούσει πολλά ηχητικά αποσπασματα (πχ τραγούδια) πέρα από αυτά που προσφέρει το βιβλίο. Η εκμάθηση μίας απαιτητικής ξένης γλώσσας, όπως είναι τα κινέζικα, στο MLS περνάει σε άλλη διάσταση!

Εκπληρώνουμε τις προσδοκίες των απαιτητικών γονιών που θέλουν να προσφέρουν ποιοτική ξενόγλωσση εκπαίδευση στα παιδιά τους. Η πολύπλευρη αντίληψη που έχουμε για τη διδασκαλία, μεταμορφώνει το μάθημα σας σε ολοκληρωμένη μελέτη πολιτισμού και επικοινωνίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Διεύθυνση: Ηρακλείου 1
    Βάρη Αττικής, 16672
  • Τηλ.: 210.8992980, 210.8995184
  • Email: support@mlsvari.gr
  • Δευτέρα - Παρασκευή: 12:00 - 22:00
    Σάββατο: 10:00 - 14:00
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Copyright © MLS Βάρη - All rights reserved. | Developed by Hyper Center