Τηλ.: 210.8992980
Διεύθυνση: Ηρακλείου 1, Βάρη
Follow Us:


Δεδομένου ότι η εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, έχουμε ενσωματώσει εκσυγχρονισμένες μεθόδους στη διδακτική μεθοδολογία, θέτοντας σαν στόχο την πρακτική εξάσκηση του γραπτού και του προφορικού λόγου. Μ’ αυτόν τον τρόπο, η εμπέδωση και η αφομοίωση της γλώσσας γίνεται πιο εύκολα και έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Οι καθηγητές μας είναι εξειδικευμένοι σε όλα τα επίπεδα και χρησιμοποιούν σύγχρονες οπτικοακουστικές μεθόδους μεσώ του Διαδραστικου πίνακα. Το “Mastermind  Language School” προάγει τη γαλλική κουλτούρα μέσω της διδασκαλίας της γλώσσας.

Γιατί να επιλέξω το MLS;

Στο εκπαιδευτήριο μας παρέχουμε Ολιγομελη και  Ομοιογενη Τμηματα (4-9 ατομων) για ποιοτικότερη εκπαίδευση. Με τους Διαδραστικούς πίνακες (Interactive Boards) σε ολες της αιθουσες, ο σπουδαστης συμμετεχει ενεργα στο μαθημα στο οποιο γινεται ταυτοχρονη χρηση ψηφιακων μεσων. Τέλος η πολυετή εμπειρία των καθηγητών μας συνιστά ένα ακόμα βήμα προς την επιτυχία. Η πολύπλευρη αντίληψη που έχουμε για τη διδασκαλία, μεταμορφώνει το μάθημα σας σε ολοκληρωμένη μελέτη πολιτισμού και επικοινωνίας.
 

Λειτουργούν τμήματα εφηβηκά και ενηλίκων που προαιτοιμάζουν για τα πτυχία DELF - DALF & SORBONNE. Επίσης στο MLS λειτουργεί και τμήμα παιδικό.

Πιο αναλυτικά: Επίπεδο: PREPARATOIRE-Junior Francais (1ος χρόνος) 

Μύηση στη γαλλική γλώσσα για παιδιά δημοτικού 9–12 ετών. Παρακολούθηση μαθημάτων μία φορά την εβδομάδα. Εκπαιδευτικές δραστηριότητες και προετοιμασία για την ένταξη των παιδιών στα πτυχία DELF.

Τέλος γίνεται προετοιμασία για το Τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας καθώς επίσης και για το Μεταφραστικό Τμήμα του Ιόνιου Πανεπιστήμιου.

Copyright © MLS Βάρη - All rights reserved. | Developed by Hyper Center