Τηλ.: 210.8992980
Διεύθυνση: Ηρακλείου 1, Βάρη
Follow Us:


Στο εκπαιδευτήριο μας παρέχουμε Ολιγομελη και  Ομοιογενη Τμηματα (4-9 ατομων) για ποιοτικότερη εκπαίδευση. Με τους Διαδραστικούς πίνακες (Interactive Boards) σε ολες της αιθουσες, ο σπουδαστης συμμετεχει ενεργα στο μαθημα στο οποιο γινεται ταυτοχρονη χρηση ψηφιακων μεσων. Τέλος η πολυετή εμπειρία των καθηγητών μας συνιστά ένα ακόμα βήμα προς την επιτυχία. Η πολύπλευρη αντίληψη που έχουμε για τη διδασκαλία, μεταμορφώνει το μάθημα σας σε ολοκληρωμένη μελέτη πολιτισμού και επικοινωνίας.

Τα τμήματα διαμορφώνονται σε παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων. 

Πόσος χρόνος απαιτείται για να μπορεί κάποιος να συνεννοείται σε καθημερινό επίπεδο;

Ένας σπουδαστής θα είναι σε θέση να επικοινωνεί για θέματα καθημερινής ζωής μετά από 100-120 διδακτικές ώρες.

Σε πόσα χρόνια τελειοποιούνται οι γνώσεις στη ρωσική γλώσσα;

Η τελειοποίηση των γνώσεων στη ρωσική γλώσσα μπορεί να διαρκέσει μια ολόκληρη ζωή. Παρόλ' αυτά, για να φτάσει κανείς στο ανώτερο επίπεδο γνώσεων της ρωσικής γλώσσας χρειάζονται περίπου έξι ακαδημαϊκά έτη.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα των ομαδικών μαθημάτων Ρωσικών σε σχέση με τα ιδιαίτερα μαθήματα;

Το εκπαιδευτικό σύστημα του ΜLS και οι επιτυχίες των σπουδαστών του από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας του, αποτελούν τρανταχτό παράδειγμα των πλεονεκτημάτων που έχουν τα ομαδικά μαθήματα σε σύγκριση με τα ιδιαίτερα μαθήματα Ρωσικών.

Το ταξίδι στην εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας, μετατρέπεται σε μία ομαδική προσπάθεια, στη διάρκεια της οποίας ο σπουδαστής κοινωνικοποιείται και εξασκείται με ανθρώπους που έχουν ένα κοινό στόχο, σε αντίθεση με τα ιδιαίτερα μαθήματα. Παράλληλα, κάθε σπουδαστής μπορεί μέσα από τον εντοπισμό της επίδοσης των υπολοίπων να αποκτήσει ένα μέτρο σύγκρισης, σχετικά με το πού βρίσκεται, αλλά και ένα κίνητρο, για να εντείνει τη μελέτη με στόχο να φτάσει το επίπεδο των συν-σπουδαστών του.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό πλεονέκτημα που διαθέτουν τα ομαδικά μαθήματα Ρωσικών, σε αντίθεση με τα ιδιαίτερα μαθήματα, είναι η ευκαιρία για παράλληλες δραστηριότητες που ξεφεύγουν από τα στενά όρια της εκπαίδευσης. Οι δραστηριότητες αυτές  βρίσκονται στον πυρήνα του εκπαιδευτικού συστήματος  που εφαρμόζει το MLS. Πρόκειται για θεματικές βραδιές, επισκέψεις σε πολιτιστικά γεγονότα των αντίστοιχων ξένων πολιτισμών που μελετούν οι σπουδαστές μας, αλλά και τμήματα συνομιλίας.

Με τον τρόπο αυτό, προσφέρεται στους σπουδαστές μία μοναδική ευκαιρία συνδυασμού της ψυχαγωγίας με την εκμάθηση, κάτι που τα ιδιαίτερα μαθήματα Ρωσικών δεν μπορούν να παρέχουν σε τέτοιο βαθμό.

Copyright © MLS Βάρη - All rights reserved. | Developed by Hyper Center