Τηλ.: 210.8992980
Διεύθυνση: Ηρακλείου 1, Βάρη
Follow Us:


Λαμβάνοντας υπόψη την ευρεία χρήση της Ισπανικής γλώσσας σε όλο τον κόσμο, τo “MastermindLanguage School” παρέχει ευέλικτα προγράμματα εκμάθησης της Ισπανικής όλων των επιπέδων. Σκοπός της διδασκαλίας της γλώσσας είναι η ανάπτυξη και η καλλιέργεια της επικοινωνιακής ικανότητας του σπουδαστή, αλλά και η εξάσκηση των τεσσάρων βασικών γλωσσικών δεξιοτήτων του: της ακουστικής κατανόησης, της γραπτής και προφορικής έκφρασης και της κατανόησης του γραπτού λόγου της Ισπανικής. Μέσω της ολοκληρωμένης εκπαιδευτικής διαδικασίας των “MLS ”, οι σπουδαστές αποκτούν βασικές πολιτιστικές και πολιτισμικές γνώσεις για τις χώρες που χρησιμοποιούν την Ισπανική ως την επίσημη γλώσσα τους.

 

Γιατί να επιλέξω το MLS?

Στο εκπαιδευτήριο μας παρέχουμε: Ολιγομελη και  Ομοιογενη Τμηματα (4-9 ατομων) για ποιοτικότερη εκπαίδευση. Με τους διαδραστικούς πίνακες (Interactive Boards)  σε ολες της αιθουσες, ο σπουδαστης συμμετεχει ενεργα στο μαθημα στο οποιο γινεται ταυτοχρονη χρηση ψηφιακων μεσων. Τέλος η πολυετή εμπειρία των καθηγητών μας συνιστά ένα ακόμα βήμα προς την επιτυχία.

Εκπληρώνουμε τις προσδοκίες των απαιτητικών γονιών που θέλουν να προσφέρουν ποιοτική ξενόγλωσση εκπαίδευση στα παιδιά τους αλλά και των ενηλίκων που θέλουν αγαπούν το βιωματικό μάθημα. 

Copyright © MLS Βάρη - All rights reserved. | Developed by Hyper Center